LIV i Sverige

Alldeles nyss, medan jag läste inlagan för nästa bok, kom det ett mail. Det syntes några sekunder som en liten grå information i nedre högra hörnet. Jag hann läsa att det kom från LIV i Sverige och att det handlade om urvalet till föreningens 40 års bok. Sen försvann meddelandet och jag tvingade mig att läsa klart inlagan och skriva till mitt förlag innan jag letade upp mailet från LIV.

Jag blir lika glad varje gång något av mina text-barn blivit antaget, vare sig det är en kort dikt eller en roman. Och visst var det en antagning! I somras skickade jag in till LIVs skrivupprop på temat ”plantera där du står”. Min korta text ”När ångan upphör” är antagen till boken! Den 19 mars nästa år släpps den på föreningens årsmöte och jubileumsfest, dit inbjudan kommer och tillika två exemplar av boken.

Det innebär att jag redan har två publiceringar klara för 2022!

2021 blir det fyra, som allt går enligt planerna:
Gamla synder
Likbilsmysteriet
Brev till framtiden
Och en som jag snart ska berätta om, den jag höll på med när mailet kom.

Det känns som om ångan är på väg tillbaka!


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.