”Fara med osanning” i Värnamo Nyheter

Missförstå mig inte: Värnamo Nyheter talar i högsta grad sanning när de skriver om min senaste ljudbok Fara med osanning. Reportern Christer Gallneby har verkligen lyckats fånga både min bakgrund från Värnamo och mitt skrivande på ett fint och träffsäkert sätt.

Att en del av boken utspelar sig i Värnamo är inte en tillfällighet: här tillbringade jag flera viktiga år av min uppväxt. Läsarna får bland annat följa med Lillemor till Stigs Konditori för att njuta av läckra bakelser. Men också till Hagshults flygbas, där jag tog mitt flygcertifikat för många år sedan. Tittar man noga på omslaget ser man ett litet flygplan. I det sitter Andreas, som har en väsentlig del i historien.

Fara med osanning

En märklig tillfällighet är att det på nästa uppslag finns en artikel om just Hagshults flygbas.

Det gläder mig att få vara med just i Värnamo Nyheter. Känns lite som att komma hem.

Helt otroligt fantastiskt är att samma dag – 15/3 2022 – skriver både Helsingborgs Dagblad och Värnamo Nyheter varsin helsidesartikel om mitt skrivande och varsin bok! På bästa plats: vänstersidor i början av del 1.


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Fara med osanning” i Värnamo Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.