Fantastik

Fantastik rymmer mycket. Finns det egentligen något, av det jag skrivit hittills, som inte hör hit? Mitt första projekt, boken som ännu skrivits, var en faktabok om ledningssystem. Det hade förstås inte blivit fantastik. Eller, förresten …

Genrer som ryms inom fantastik är bland annat fantasy, sagor, skräck, science fiction, steam punk och spökhistorier. Jag har texter på gång inom flera av dem och presenterar dem här efter hand som de, förhoppningsvis, publiceras.

På denna grund

På denna grund

I På denna grund från Popup Publishing fick vi författare ett 1600-tals hus fyllt av ondska att skriva runt. Min berättelse heter Arvet. En häxjakt för flera hundra år sedan har en oanad påverkan på barnfamiljen som flyttar in i huset …

Svenska Spöken

Svenska Spöken

Svenska Spöken innehåller noveller om vad som hände när de levande plötsligt konfronterades med spöken som börjar dyka upp i hemmet, på arbetsplatserna, på stan. Band av spökjägare bildas men vissa tar upp kampen till spökenas försvar. Min novell heter De nyskapade.

Berättelser från en svunnen framtid

I Steam Punk Sagor från Whip Media deltar jag med Brevet med kejsarkronor.

Full fart mot det okända

I Novellmästarnas höstantologi 2015 ”Full fart mot det okända” är min novell Hon med, som ett resultat av att den kom på vinstpallen i Fantastiknovelltävlingen samma år.

Grottan

Skräck finns i e-novellen ”Grottan” från SwedishZombie.

 

En bekantskap som berör 001

En saga för vuxna finns i novellsamlingen ”En bekantskap som berör”. I novellen Önska träffar du anden i flaskan i modern tappning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.