RealStars novelltävling

Ytterligare ett tips för unga! Är du inte ung? Då finns det fler tävlingar här!

RealStars novelltävling har tema fair sex, mot trafficking, kränkningar och övergrepp. Så här står det på deras sida:

Välkommen att delta i RealStars novelltävling för unga – en unik möjlighet att skriva om livsviktiga frågor: Fair Sex – allas rätt till sex på lika villkor, och vinna fina priser.

Temat för novellen är Realstars budskap: Fair sex mot trafficking. Låt dig gärna inspireras av Res och Jobba och våra andra kampanjer som du hittar här!

Hur du gör för att vara med:

1. För att komma igång kan du skriva ner några nyckelord att utgå ifrån, på temat Fair Sex – Against trafficking. Vad vill du berätta om? Är det en specifik känsla du vill förmedla? Vad är ditt budskap till läsaren? Be gärna dina lärare och kompisar om hjälp om du behöver.

2. Novellen får vara max 4 000 tecken inklusive mellanslag. När du är klar skickar du den till anna@realstars.eu. Senast 5 juni vill vi ha ditt bidrag. 

3. Alla noveller kommer att publiceras på realstars.eu och vår sida Creativity For Fair sex och vinnarna belönas, genom en jury från Realstars, med fina priser.

Var en del av förändringen var med och driv den utveckling och opinion som behövs för ett Europa fritt från trafficking och för Fair Sex – för alla!

Kontaktperson: Anna Lindeborg, processledare Göteborg, anna@realstars.eu.

FAIR SEX – ETT HÖGAKTUELLT ÄMNE

Varje år drabbas uppemot 27 miljoner människor av trafficking, där majoriteten är för sexuella ändamål. Efterfrågan på sexuella tjänster är den stora orsaken. Samtidigt ställs många ungdomar idag inför sexuella kränkningar och övergrepp. Handel med kroppar och sexuell integritet är högaktuella och viktiga ämnen som väcker starka känslor. Vad kan vi göra åt detta, och hur kan vi skapa ett samhälle som vi alla vill ha?

 


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.