Kulturkrock

Jag fann en skrivartävling webbtidning gjord av gymnasieelever på estetiska linjen. Kulturkrock. Av gymnasieelever för gymnasieelever. Tittade nyfiket vidare och fann en  skrivartävling. Antar att den endast gäller elever vid Kulturama gymnasiet men tycker att den var en så god idé att jag ändå vill tipsa om den. Ni som inte kan delta kan kanske inspireras och ordna en egen?

Är du en person som fascineras av bokstäver och ord? Älskar du att skriva? Då kan vi på Kulturkrock med glädje presentera novelltävlingen som nu dras igång!

Vi som går i årskurs 3 kunde välja tillvalskursen skrivande. Den har jag valt att gå, och innan jul hade vi en uppgift som gick ut på att skriva en novell. Min novell handlar om de viktiga ämnena sexualitet, heteronormen och att våga komma ut. Jag kommer att publicera den här på kulturkrock i fyra delar. Kanske som inspiration, kanske som ett stöd eller bara som ren underhållning. Oavsett vill vi på Kulturkrock att även ni ska få visa upp era noveller, och därför har vi valt att anordna en liten novelltävling. Vinnaren kommer att bli publicerad på hemsidan (och få två stycken biobiljetter).

Reglerna är enkla. Det är en maxgräns på 1800 ord, och tävlingen avslutas den sista mars. Resten är fritt och upp till dig! Lycka till, små kultisar!

P.s Ni har väl inte missat Kulturamas HBTQ-förening?

This entry was posted in Skrivartävlingar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.