Medlem på Kapitel 1

Nu har jag blivit medlem på Kapitel 1. Vad det kan ge har jag ännu ingen aning om. Det finns en novelltävling, alltid intressant. Man kan också ladda upp sina egna böcker. Men vill man verkligen göra det? Jag får nog läsa på litet mer om vd Kapitel 1 egentligen innebär.

Har jag beskrivit mig på rätt sätt? Tja, kolla själv. Sånt är alltid svårt.

För att inte tappa bort sidan har jag lagt upp Kapitel 1 under länkar också.

Så här har de beskrivit sig själva:

Kapitel 1 är en sajt för författare och bokälskare. Här publicerar du ditt manus och skapar en bok på nätet. Läsarna får sedan säga vad de tycker. Är du tillräckligt populär hägrar ett förlagskontrakt med Piratförlaget. Låt dig inspireras!

  • Publicera ditt manus – få läsarnas feedback
  • Hitta dina favoritdebutanter
  • Rösta fram den mest omtyckta boken

 


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.