Hemmets Veckotidnings novelltävling 2014

I år är det riktigt många skrivartävlingar. Och roliga därtill – samt lönsamma för de som vinner. I vänster list på min sida hittar du länkar till alla de tävlingar jag funnit. Senast i raden är Hemmets Veckotidnings novelltävling 2014. Den tredje stora novelltävlingen med pris på 10.000 och deadline i augusti. Riktig toppensommar för alla skrivare!

Så här står det på HV:s sida, lycka till med skrivandet!

Tävlingsregler

● Skriv högst 15 000 tecken inklusive mellanslag. Novellen får inte ha varit publicerad tidigare.

● Vi tar inte emot handskrivna manus och du kan inte heller mejla din novell till oss. Spara en egen kopia, vi returnerar inga bidrag.

● Skriv namn, din post- och e-postadress samt telefonnummer på ett papper, lägg det i ett kuvert och klistra igen. På kuvertet skriver du titeln på din novell, den måste också stå på alla manussidor. Lägg detta kuvert och manuset i ett kuvert som du skickar till oss.Vi bryter kuverten med personuppgifter först när pristagarna är utsedda.

● Senast den 1 augusti vill vi ha ditt bidrag. Adressen är: Novelltävlingen, Hemmets Veckotidning, 209 13 Malmö.

● Vinnaren koras på Bok- och Biblioteks- mässan i Göteborg den 26 september kl 16.00. Vi bjuder vinnaren på resa, övernattning, festmåltid och självklart inträde till Bokmässan.

● Vi förbehåller oss rätten att publicera de vinnande novellerna i Hemmets Veckotidning samt att kunna införa övriga insända bidrag mot sedvanligt honorar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

PS! Du få gärna skicka in flera bidrag!

Vill du ha information som PDF? Klicka här!

 

 


Det här inlägget postades i Noveller, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.