Tävling Indie books award

Nu startar Sveriges första tävling i egenutgivning: Indie books award. Spännande!

Indie Book Awards organiseras av självpubliceringstjänsten BoD – Books on Demand och mediepartnern CityXPress. Föreningen Egenutgivarna, där jag är medlem, samt självpubliceringstjänsterna Nomen förlag, Solentro och Vulkan, där jag själv tryckt böcker, är också med i projektet. I juryn finns bland annat Kim M Kimselius, van egenutgivare, skicklig författare och trevlig person därtill.

Så här står det på tävlingens hemsida:

Har du publicerat en bok på egen hand och vet vad det innebär att vara egenutgivare? Eller kanske har du ett manuskript som inte är helt klar än? Nu har du ett bättre skäl än någonsin att skriva klart, ge ut och se vilka möjligheter det finns inom egenutgivning!

Indie Book Awards 2014 söker Sveriges bästa egenutgivna författare, som inte bara har skrivit en bra bok, utan även lagt tanke på allt som behövs för att boken ska nå sina läsare: vem är det som jag vill nå med min bok? Vilken är bokens målgrupp? Vilka kanaler fungerar bäst för marknadsföring och försäljning av min bok och vad är ett rimligt försäljningspris?

Dessa frågor och flera andra är vanliga för egenutgivare – och inte nödvändigtvis helt enkla att klura ut. Med Indie Book Awards vill vi hitta de bästa och mest inspirerande av alla egenutgivna böcker och självklart belöna och lyfta fram arbetet som står bakom egenutgivning.

Välkommen att tävla om Indie Book Award-priset och lycka till!


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.