Antagningarna till höstens utbildningar

Antagningarna till höstens utbildningar börjar bli klara och besked skickas ut till oss som sökt. Jag har sökt till fyra skrivarutbildningar, två på högskola (Lunds resp Göteborgs universitet) och två på folkhögskola.

När jag loggar in på ”Antagning.se” får jag upp att handläggning pågår för bägge högskoleutbildningarna. På på Österlens folkhögskolas skrivarlinje kom jag inte in men på Sörängens Folkhögskola har jag i alla fall fått reservplats. Står som reserv nummer fyra.

Så spänningen fortsätter!

 


Det här inlägget postades i Blogg, Författa och marknadsföra, Utbildningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.