Amnestys boklotteri

Amnesty International, en fantastisk organisation som verkligen behövs, deltar årligen på bokmässan i Göteborg. Det är Amnesty Book Group som uppmärksammar internationella författare som blivit förföljda för sina böcker. De ordnar även Amnestys boklotteri för att samla in pengar till sin verksamhet. Till lotteriet kan man som utställande författare eller förlag skänka böcker.

Egenutgivarna kommer att delta i bokmässan och vi medlemmar kommer att skänka böcker till Amnestys boklotteri. Ett bra sätt att hjälpa förföljda kollegor och samtidigt göra reklam eftersom vinnarna kommer att ropas ut i högtalarna och skickas till den monter där vinsten skall hämtas.

amnesty-250x240

amnesty-250×240

Själv har jag tyvärr inte möjlighet att delta i årets bokmässa men bidrar givetvis till lotteriet, med ”Bä, bä svarta får”. Jag såg till min glädje att även Djurens Rätt sponsrar Amnestys boklotteri.

Nästa år hoppas jag ha möjlighet att delta på plats. Det går hand i hand med min livsåskådning: Jag tror på allas lika värde. Oavsett djurras, hudfärg, religion, kön, ålder och framgång i livet.

Så här står det på Amnesty Book Groups FB-sida, om någon mer känner sig hågad:

Nu tar vi tacksamt emot anmälningar om vinster till Amnestys populära boklotteri på Bokmässan 2013 i Göteborg. Dragningar kommer att ske löpande under mässan och vinsterna hämtas som tidigare i utställarens egen monter, vilket gör att vinnarna får en chans att se ert övriga sortiment. Ert företag blir positivt exponerat i ytterligare en monter som hjälper att driva trafik till er utställning. Överskottet från lotteriet går oavkortat till Göteborgsdistriktet av Amnesty International och utgör ett mycket värdefullt tillskott i vårt arbete för mänskliga rättigheter. Kontakta oss på boklotteriet@mail.amnesty.se senast den 16 juni!

Bä bä svarta får

Bä bä svarta får

 


Det här inlägget postades i Bokmässor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.