VI Skogen söker 1000 författare

Vi Skogen

Vi Skogen

Vi Skogen har lagt in på Facebook att man söker 1000 författare till en bok som skall heta ”Tusen tankar om träd”. Ingen vinst mer än äran men istället går vinsten till Afrika och det är väl nog så bra. Så nu gäller det att skriva om träd. Det blir nog körsbärsträdet i trädgården. Det är fult som stryk men hem för många fåglar och mellan rötterna vilar älskade katten Fjant, lika älskade råttan Movex och de två små kattungar som gick bort hösten 2010 när en kull hemlösa flyttade hit. Varje vår kommer fullt med blommor på deras gravar. I trädet sitter var morgon Kolle, vår koltrast med trasig näbb, och väntar på frukost. 7.30 kommer han. Jo, körsbärsträdet får det bli.

Så här har Vi Skogen skrivit på FB:

Är du etablerad författare, hemmapoet eller bara älskar träd? Under 2013 fyller Vi-skogen 30 år och nu söker vi 1 000 personer som vill bli författare till boken Tusen tankar om träd. Såväl etablerade författare som passionerade huspoeter är välkomna att skriva. Alla har möjlighet att medverka!* Boken släpps nästa år för att fira vårt 30-årsjubileum.

Så bidrar du till Tusen tankar om träd (Välj något av nedanstående alternativ)

 1. Mejla till tusentankar@viskogen.se (max 1500 tecken)

 2. Lämna din text direkt här på väggen

 3. Skriv förslaget på Twitter till @vi_skogen, ange hashtag #tusentankaromträd

 4. Skriv ett brev märkt med ”Tusen tankar” till: Vi-skogen, 105 33 Stockholm

 Senast 28 februari vill vi ha ditt bidrag!

*Vi-skogen väljer vilka bidrag som publiceras i boken. Inget arvode betalas ut till någon av de medverkande. All eventuell förtjänst av boken går till Vi-skogens arbete i östra Afrika. Dina personuppgifter hanteras enligt PUL.


Det här inlägget postades i Blogg, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.