Tävla med Vulkan

Se vad jag hittade på Vulkans sida:

Tävla med en kärleksdikt på 140 tecken Skribent:

http://finest.se/articles/article.php?aid=8268

Finest Finest

Tävla med en kärleksdikt på 140 tecken

Tillsammans med Vulkan drar Finest.se i gång Sveriges modernaste poesitävling. Det finns så mycket kärlek att sprida, nätkommentarer och bloggar ska inte behöva förknippas med hets och hat. Vi vill visa att kärleken övervinner allt.

Gör så här för att delta i tävlingen: Twittra under #kärlekpå140tecken eller mejla in ditt bidrag på info@vulkan.se
Vi kommer här att publicera utvalda bidrag: “Du är sprejen i mitt hår, värmen i min säng, smaken i min mun” Emma-Lii, Umeå
Brustet hjärta svider, det fryser, jag fryser. Dimman väller in i mitt sinne, var är du, hör du mig ropa?” Amanda, Haninge
En vintergrå sol smälter äntligen känslornas permafrost, Mitt isiga hjärta värker av värme, du är min vår!” Kenny, Skellefteå
Tweets om “#KärlekPå140Tecken” Information om tävlingen:
Deadline för bidragsinlämning är den sista juni. Finest.se och Vulkan utser vilka bidrag som tas med i boken 140 utvalda bidrag kommer att publiceras i en bok Vinnare utses och bokpubliceras i september Författarna till de utvalda bidragen får en bok.


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.