Svenska Barnboksinstitutet Sbi söker volontär

“Sprid gärna denna information” står det i nedanstående utskick från Sbi och det gör jag härmed:

Vill du vara volontär på IRSCL Congress 2019?

Vill du delta som volontär i världens största barn- och ungdomslitterära forskarkonferens, IRSCL Congress, i Stockholm den 14-18 augusti? Eller känner du någon som kanske vill? Sprid då gärna denna information.

Konferensen har tema ”Silence and Silencing in Children’s Literature” och vid den medverkar ca 500 forskare från hela världen. Webbplats:http://www.irsclcongress2019.com/ Konferensen genomförs av Svenska barnboksinstitutet, Stockholms universitet, Malmö universitet och Åbo Akademi och kommer att äga rum i City Conference Centres lokaler i centrala Stockholm (Norra Latin).

IRSCL Congress har sedan 1971 anordnats av medlemmar i International Research Society for Children’s Literature (IRSCL) och är världens största internationella forskarkonferens inom ämnet barn- och ungdomslitteratur.

Som volontär erbjuder vi dig ett tillfälle att delta på konferensen utan kostnad. Studentpriset för deltagandet är i vanliga fall 3 900 kr och ordinarie pris 5 400 kr. Du får lyssna på konferensens keynote-talare samt andra presentatörer, du erbjuds fika och måltider under konferensdagarna och är välkommen att delta vid våra kvällsevenemang på Stadshuset och Junibacken samt en konferensmiddag. Konferensen erbjuder dig en möjlighet att knyta kontakter och att ta del av den allra senaste forskningen inom fältet. Du erhåller ett intyg för ditt arbete.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • att delta i ett planeringsmöte den 12/8.
  • att ansvara för en sessionssal, hjälpa talarna att lägga upp sina presentationer i datorn och att fördela micken vid keynote-presentationer
  • att fotografera paneler för dokumentation
  • att hjälpa till med övriga praktiska uppgifter som att dagligen ställa fram rollups och vatten.

För att kunna delta som volontär måste man vara närvarande alla fem dagarna kl. 8-17. Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser.

Anmäl dig senast den 20 juni till Elina Druker: elina.druker@littvet.su.se

Vänliga hälsningar
Svenska barnboksinstitutet

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.