Schema till LUFS

Om en knapp månad börjar grundkursen FFSA11 Skönlitteratur, 30 hp, på LUFS, Lunds Universitets Författarskola. Idag kom kursens schema in på universitets hemsida. Det blir många lektioner i september men det hade jag räknat med.

Jag har stora planer på allt som skall vara klart innan dess, för att verkligen hinna med kursen. Får tillstå att jag inte är i fas med planeringen riktigt men det brukar jag heller inte vara. Sikta mot stjärnorna så når du trätopparna är en utmärkt beskrivning av mina att göra listor. Biblioteket är i alla fall städat liksom skrivarlyan (den verkliga, inte hemsidan med samma namn) och det är viktigt för sinnesron. Mycket av kurslitteraturen är också läst nu, skönt. Jag har kollat LUFS schema mot almanackan och där fanns inga kollisioner utöver den befarade och förväntade: dotterns födelsedag. Det får vi lösa på något vis.

Snart är det dags!


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.