Recensioner

Så glad man kan bli! Jag hittade precis några recensioner av ”Bä, bä svarta får”. Recensioner som jag inte sett tidigare. Och som är positiva! Två av dem fanns på Boktipset och recensenterna hade givit 4 stjärnor av 5 vardera.

Blommiga Barbro, jag vet inte vem du är men älskar dig! ”betydligt bättre än överreklamerade Läckberg & Jungstedt! Rekommenderas varmt”. Jag skriver just nu på bok tre om Lillemor och då behövs både förbättringsförslag och glada hurra-rop.

16 november 2013 har Blommiga Barbro skrivit:

Blommigas betyg: starstarstarstarstar

Jag måste säga att jag verkligen gillar Eva Ulleruds ”Snälldeckare” Lillemor och Torsten Stenlund, det udda deckarparet sticker ut med det faktum att de är så innerligt vanliga med sin kärlek för mat och goda viner. Boken är välskriven, har betydligt fler sidor än första boken. Den är välskriven, småspännande och intressant. Dock är den inte riktigt lika rolig som ettan, och med lite väl mycket ovidkommande information bitvis. Men på det stora hela en riktigt mysig deckare, betydligt bättre än överreklamerade Läckberg & Jungstedt! Rekommenderas varmt!

starstarstarstarstarElisabeth Jönsson skriver 12/9 2013

En härlig deckare att omslutas av på kvällskvisten ( gjorde jag i går kväll). Lillemor och maken Torsten löser deckaräventyr. Denna gång i den lilla staden Edenbridge i England, på ytan en lugn och idyllisk plats, men… Feel good känsla!

 

Bä bä svarta får

Bä bä svarta får


Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.