Recension av Vitt och Kallt sa Bonnie Katt

Det var riktigt roligt att hitta och läsa Anna Johanssons recension av Vitt och Kallt sa Bonnie Katt idag. Att det är en pedagog som recenserat boken gör det ännu roligare och att ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt” skall användas till högläsning för förskolebarnen gör mig så glad och stolt så det knottrar sig i huden! Recensionen i sin helhet finns på Anna Johanssons sida ”Och dagarna går…”.

Just nu har jag verkligen lust att skriva och rita på nästa Bonnie-bok. Men först får jag kanske avsluta i vart fall något av de andra projekten; ett par deckare och en novell är på gång.

Eller varför förresten? Varför inte skriva det man vill, när man vill? Inspiration är minsann inte något som kommer dagligen utan det är en ynnest när den dyker upp. Dagens recension av Vitt och Kallt sa Bonnie Katt var en riktig inspirationskälla. Är det kanske recensioner som håller författarna igång? I så fall kan säkert många verk tillskrivas recensentkåren i nästan lika hög grad som författarna!

Nu väntar jag med spänning på nästa recension av Vitt och Kallt sa Bonnie Katt eller kanske av Bä, bä svarta får. Uj vad spännande, värre än en deckare!


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.