Populär Poesi

Precis när man trodde att alla skrivartävlingar var slut kom ett tips från Skrivarsidan. Populär Poesi och Holavedsgymnasiets poesitävling.

Var i all sin dar ligger Holavedgymnasiet, tänkte jag? Det känns som någonting avlägset, någonting man inte kan vara med i för att all form av anknytning saknas. Så jag googlade och fann att det ligger i Tranås. Staden där jag faktiskt hann bo på två ställen och gå i skolan tre år, vilket var rekord för min barndom. Lycklig och händelserik som den var.

Faktiskt var det ju därför jag lät Lillemor och Torsten Stenlund uppleva sin första kriminalgåta i dessa trakterna, i boken ”På blodröda tuvor”.

Så här står det på FP sidan för Populär Poesi:

Krispiga Kaskader är namnet på Populär Poesis och Holavedsgymnasiets poesitävling 2014. Årets tema är ”glädje”. Det är fritt för alla att delta i tävlingen, men varje deltagare får bara lämna in en dikt. Om du vill kolla in förra årets vinnare och antologi finns den att köpa här:

PRISER Första pris är 2 000 kronor Andra pris är 1 000 kronor De tio bästa bidragen kommer att gestaltas i dans, teater eller musik den 10 december i Holavedsgymnasiets aula De tio bästa bidragen kommer att publiceras i en antologi som bildsätts med fotografier utifrån dikterna och temat

Du kan skicka ditt bidrag till red@popularpoesi.se till och med den 6 oktober.


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar, Verser och dikter, lyrik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Populär Poesi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.