Homeparty med författarcoach

 

En originell och rolig idé för den som gillar homeparties och att skriva kommer från Veronica Grönte, med Författarskolan. Den som bor högst 20 mil från Nässjö kan ordna ett homeparty med författarcoach för sina vänner och öva skrivande tillsammans med Veronica.

Så här står det på Författarskolans hemsida: ”Inspireras, utvecklas och lär känna varandra bättre!  Vi prövar lättsamma berättar- och skrivövningar. Klassisk berättarteknik tillsammans med bild- och symbolkort lockar fram och utvecklar vars och ens inneboende talang. Vi skapar karaktärer och berättelser som överraskar och vi flödesskriver till inspiration av bildkort. Dramaturgin, berättandets grammatik och bildkorten är utgångspunkten till både muntliga och skriftliga berättelser. Vi samtalar om varandras texter 2 och 2 utifrån givna frågeställningar. Vi lyfter endast fram det som fungerar i texten.”

Ett traditionellt homeparty går ju ut på att gästerna ska köpa Tupperware eller smink eller vad man nu säljer men i detta fall, på ett homeparty med författarcoach, säljs inte några prylar utan varje deltagare betalar istället en kursavgift på 300 kronor. Kul idé, att man på så sätt kan ordna en alldeles egen kurs med sina vänner.

Som arrangör kan du nu delta i en tävling hos Författarskolan så att du vinner ditt eget deltagande på homepartyt (övriga deltagare på partyt får betala sina avgifter). Det du gör då, utöver att bjuda in dina vänner till en dag i ditt hem, är att fixa lunchen. Deadline för deras tävling är 5 oktober och homepartyt äger rum 15 november.

 

Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Skrivartävlingar, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.