Ordkonst

Tidskriften Ordkonst söker texter för sitt decembernummer. Extra roligt att det kan vara alla typer av texter! Så här står det på deras hemsida:

Tidskriften Ordkonst

Tidskriften Ordkonst ges ut fyra gånger per år och drivs liksom de andra verksamheterna inom utskottet av studenter och medlemmar i Akademiska Föreningen och Studentlund.

Varje nummer kretsar kring ett tema och då vi ständigt behöver nytt material vill vi uppmana alla att skicka in texter, illustrationer och publiceringsidéer av alla olika slag: essäer, intervjuer, spaningar, recensioner, reportage, författarpresentationer, bildexempel, översättningar, textanalyser och all form av skönlitteratur. Vi publicerar alltid även texter som går utanför temat.

Varje nummer innehåller en recensionsdel, illustrationer av olika bildkonstnärer och rymmer skönlitterära bidrag från både etablerade och hittills opublicerade författare. Redaktionen gör urvalet till varje nummer på basis av de bidrag som skickats in. Redaktionen leder arbetet med tidskriften och väljs en gång om året, oftast på senvåren. Vi läser och svarar på allt inskickat material.

AKTUELLT:

Ordkonst söker nu texter till Nr 4/2014: Öken. Skicka in din tolkning av temat (eller en helt ennan text) till bidragtidskriftenordkonst@gmail.com. Eftersom vi bedömer alla bidrag anonymt är det viktigt att skaparens namn inte står i själva textdokumentet! I vanlig ordning söker vi både alla sorters texter och illustrationer. Deadline: 7 november

Bonnie

Börjar skriva direkt!


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.