Vinnarpoesi och Ölands Djurpark

Jag älskar att rimma vare sig det hamnar på julklappar, i slogantävlingar eller i en poesibok! Det var ett tag sen sist men nu blev det av att skicka in till en tävling igen, för första gången på ett par år, och vinst blev det.

Därför har helgen tillbringats i stuga på Ölands djurpark, med entré för hela familjen till Nöjespark, djurpark, safaripark och vattenland. Allt detta vann vi! Det passar extra bra eftersom detta blir årets semester, maken har startat eget åkeri och kan inte ta ledigt en enda dag.

Lemurer i handen

Lemurer i handen

lemurer och Lasse

lemurer och Lasse

Lemurer med Lasse o Catharina

Lemurer med Lasse o Catharina

Lemurlycka på Ölands Djurpark

Lemurlycka på Ölands Djurpark

En helt underbar helg blev det på Ölands Djurpark och höjdpunkten var att vi fick gå in till de 80 lemurerna och ge dem godis. Vi hade lemurer överallt på oss och någon satt i min handväska också. Vi bodde i en stuga i safariparken och kunde se vilda djur dygnet runt när vi satt utanför stugan på den mysiga lilla verandan.

En mycket god idé som fler djurparker borde ta efter var godisautomaterna utanför getterna. Där kunde man köpa getgodis och mata dem med. Bra inte minst för getterna som på detta sätt slipper svåra magproblem av allt annat som besökare, i all välmening, ger dem.

Dessutom passade jag på att lämna ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt” så att den kan starta   en bokturnéresa från Ölands Djurpark. Bokturné går ut på att böckerna lånas och läses av den som hittar dem och att, om man har tur, den personen lägger in dem på internet så att man kan följa bokens resa. Ska bli spännande att se om min lilla barnbok kommer ut på vift. Det ser man genom att söka på # bonnieturne eller #bokturne.

Tack för en underbar helg säger vi till Capri Sonne och Ölands Djurpark och speciellt till alla trevliga människor som arbetar där.

Vilken kategori ska jag lägga detta blogginlägg under nu då? Skrivartävlingar så klart!

 

 


Det här inlägget postades i Blogg och hemsidor, Resor och andra länder, Skrivartävlingar, Verser och dikter, lyrik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.