Observationer från tankepromenader

På lunchen tar jag oftast en lång promenad. På promenaden brukar jag vanligtvis träffa mina karaktärer och de berättar vad jag ska skriva. Funkar väldigt bra.

Men ibland träffar jag andra figurer också. Speciellt i närheten av OJ i Åstorp. Där har jag nu flera gånger träffat på denna killen (eller tjejen, vet inte riktigt). Hen och några få till håller till där. Där jag aldrig förr sett några liknande någonstans. Om det beror på att det inte finns fler eller att jag är tankspridd vet jag inte.

Hen ser ut som en korp som nån satt vita fjädrar i lite här och var. Eller kanske korsat med en skata. Så är det nog, en förälder skata och en korp. Eller är det en egen art?

En skorp? Eller en Korska?

En skorp? Eller en Korska?


Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Observationer från tankepromenader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.