Ny Aritonantologi – om Förlorare

Ariton Förlag har givit ut många populära novellsamlingar, inte minst Fikaböckerna. Egentligen skulle det inte bli någon ny bok just nu men beslut är till för att ändras och ägarna till Ariton fick en idé som de inte kunde motstå, därför planeras, till glädje för många, en ny Aritonantologi – om Förlorare.

Så här står det på förlagets facebooksida om Aritonantologin:

Av personliga hälsoskäl hade vi egentligen bestämt oss för att inte publicera några böcker i år. Men en alltför oemotståndlig bokidé gör att vi väljer att omvärdera vårt beslut.

Vi välkomnar därför nu bidrag till en novellantologi om förlorare och misslyckade personer. Berättelser om LOSERS helt enkelt.

Viktigt att ha i åtanke är att vårt utgivningsområde är personlig utveckling. Vi gillar därför berättelser som är sedelärande. Gärna med en twist. Intelligent fyndiga och kluriga berättelser uppskattas också. Vi är inte ute efter att göra en humorbok men självfallet vill vi att berättelserna ska vara underhållande och berörande.

För mer information om riktlinjerna för novellen läs vår FAQ som du hittar som fastnålat inlägg i detta event. Vänligen skicka din novell till e-post info@ariton.se senast 14 april 2019 kl 23.59 för att vara med i uttagningen. Jag lovar att inte ta illa upp om du skriver LOSER i ämnesraden.

Ariton Förlag ger ut böcker inom personlig utveckling. Vi fokuserar på berättelser som berör som vi sprider genom böcker, artiklar i våra fem webbtidningar, webbradio och webb-tv.

Petra Ariton
Förlagschef
info@ariton.se


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.