Möte i Skånegruppen

Tack vare Tora Greve hade Skånegruppen inom Egenutgivarna sitt första möte igår, på Textilkoll där Tora ställer ut både konst och böcker. Vi var bara tre deltagare, Tora F Greve, Mats Ekman och jag, men hade fullt upp att tala om ändå. Eftersom fler droppade in då och då övriga dagar blev det på sätt och vis fler deltagare, samma plats men olika tillfällen.

 

Egenutgivarnas första Skåneträff

Egenutgivarnas första Skåneträff

Det blev naturligtvis samtal om förlag; Tora har Publit efter att ha provat Vulkan tidigare, Mats har Recito som fungerar bra men funderar på att byta till Publit eftersom det är för dyrt, jag har Vulkan och ser också över vad som finns på marknaden. Det var mycket intressant att höra övrigas erfarenheter.

Därutöver talade vi om bibliotek och utställningar. Mats tipsade om att sända ut info till alla bibliotek vid nyutgivning och annonsering i Svensk Bokhandel. Vi talade också om recensioner och lite om hemsidor/blogg.

Tiden gick som alltid snabbt men vi hann även byta böcker och nu ska det bli spännande att läsa Mats Ekmans Growing Leaves och Tora Greves Biotron. Recensioner följer!

Tora Greve

Tora Greve

Vi satt mitt bland Toras vackra vävnader och böcker så de måste ju också vara med på bild.


Det här inlägget postades i Blogg, Författa och marknadsföra, Kultur: konst, teater, film och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Möte i Skånegruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.