Min första ljudbok!

Alldeles nyss fick jag besked:
Publiceringen är färdig och snart ges min första ljudbok ut! Gamla synder är en pusseldeckare och förhoppningsvis den första i en serie. Avtal för ljudbok, e-bok och eventuellt tryckt bok är skrivet även för en uppföljare och ett tredje manus väntar i kulissen.

Gamla Synder Den långsinte dräparen
Gamla Synder: den långsinte dräparen
Ljudbok

Jag har varit med i en ljudbok med en text tidigare. Det var i novellsamlingen Steampunksagor och känslan när man hörde en främmande person högläsa ens egen text var magisk. Men denna gång är det inte en novell av flera utan en hel roman.

Uppläsaren heter Sebastian Karlsson.

Gamla Synder ges ut av Bookea. Den ligger redan ute till beskådan på Storytel och i nätbokhandeln som t.ex. Adlibris men släpps inte förrän 11 maj.

Omslagets text:

Den lilla engelska staden Edenbridge framstår som en lugn och idyllisk plats, som gjord för att Lillemor Stenlund och hennes man Torsten ska kunna unna sig god mat, goda drycker och nya upplevelser.

Plötsligt inträffar ett mord som väcker den sömniga staden till liv och gamla synder kommer upp i dagen. Vilka är det nakna paret på fotot? Skall Laura få sitt arv eller kanske istället hamna i fängelse? Vem tassar på vinden på natten? Och – är det bara ett mord som begåtts eller kanske flera?

Istället för en lugn höstsemester väntar nu äventyr, upplevelser, nya vänner och kulinariska upplevelser för Lillemor och Torsten. Detta är en deckare med hög feelgood-faktor och Lillemor visar sig vara en sann problemlösare i bästa Miss Marple-anda.


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Min första ljudbok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.