Att få resa!

Har du tråkigt under pandemin? Längtar du efter att få resa bort? Tills vi alla kan göra det i verkliga livet finns möjligheten att resa i fantasin.

Sätt dig bekvämt som i en flygplansfåtölj. Servera dig det du skulle beställt på planet. En kopp kaffe? Ett glas vin? En liten whisky? Ett läckert bubblande glas Coca Cola? Kanske en påse jordnötter eller en smarrig muffins? Sen sätter du på ljudboken, lutar dig bakåt och sluter ögonen. En mjuk röst tar dig med, långt bort.

Du har valt att resa tillsammans med Torsten och Lillemor Stenlund. De är ett trevligt sällskap, glada och lätta att umgås med, och de älskar resor, god mat och människor. Nu är ni på väg till England. Du ska få bo med dem ett par veckor och uppleva den engelska landsbygden, med järnekshäckar och små byar. Säkert blir det också utflykter till London, med shopping och teaterbesök. Världen väntar på dig och du behöver varken coronapass eller munskydd.

Men räkna med att få jobba en del. Ni vet det inte nu, men paret Stenlund kommer att behöva din hjälp med att reda ut en gåtfull situation som ni snart hamnar i. Du kommer att stöta på nya mord, gamla mord och en härva av lögner. När du möter Stenlunds son, som arbetar i England, inser du att även han och hans flickvän behöver din hjälp.

Många hade kanske blivit störda av att se sin semester cirkla kring brott och gåtor men Lillemor njuter av det och det kommer även du att göra. I hennes sällskap har man aldrig tråkigt!

Gamla synder den långsinte dräparen heter ljudboken som kommer på Storytel den 11 maj. Jag hoppas att den kommer att ge dig en trevlig resa.

Gamla Synder Den långsinte dräparen
Gamla Synder: den långsinte dräparen. Kommer 11/5 som ljudbok.

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.