LIV i Sverige har en ny skrivartävling

Läser på Skrivarsidans hemsida att LIV i Sverige har en ny skrivartävling:

Möt utmaningen i en ny tävling!

I lådan. Där kan det gömma sig mycket. En gammal knapp, en bortglömd hundralapp, en doft eller absolut ingenting. Vad finns i just din låda, den där speciella? Vad är det för minne som innehållet väcker hos dig? Det tycker vi att du ska skriva till oss och berätta och därmed vara med i vår tävling på just det temat: I lådan.

Texten får vara högst en A4-sida lång, valfri form, 12 punkters teckenstorlek och radavstånd 1,5. Var noga med omfånget, för långa texter får inte vara med. För handskrivna bidrag är omfånget svårt att ange exakt, men räkna med högst två A4-sidor, om du skriver på varje rad.
Du måste skriva under pseudonym, var alltså noga med att inte skriva ut ditt namn på din tävlingstext. Skicka (helst) digitalt till gunilla.sternelius@livisverige.org
. I ämnesraden skri­ver du »I lådan«, det minskar risken för att din text ska hamna vid sidan om tävlingshögen. Skicka ditt bidrag och dina kontakt­uppgifter i separata filer. Vi skriver ut båda och sparar namnlapparna på »hemligt ställe«. Juryn ska inte veta vem som har skrivit vad.
Om du väljer att skicka ditt bidrag med vanliga postgången ska du bifoga ett litet kuvert med namn och kontaktuppgifter i. Skicka till: Liv i Sverige, c/o Gunilla Sternelius, Östgötagatan 44, 116 64 Stockholm. Märk kuvertet »I lådan«. Vi vill ha din text hos oss senast den 6 juli. Vi ser fram emot att få ta del av ditt bidrag. Kanske är du en av tre vinnare, som får var sin bok och dess­utom sin text publicerad.


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.