I morgon är det skolavslutning…

Känns som om man är barn igen!

Först en låååång dag i skolan, det blir nog som när alla gick fram till fröken för att hämta sina betyg. Det gjorde vi förstås inte under 8-9 timmar men tidsaxeln blir annorlunda när man blir äldre. Sen blir det lekar och fest på kvällen. Lite studentskiva, tänker jag.

Sen är det sommarlov. Jag har ju inte semester så jag får jobba ändå men jag tänker i alla fall glädja mig åt att det är sommarlov. Varför inte? Man ska ta alla chanser att vara glad!

Var et är skolavslutning? I Lund, på författarskolan!


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.