En ruskigt läskig novelltävling

Helt otroligt – varje dag verkar det dyka upp en ny skrivartävling! Denna är kort – endast 4.000 tecken – och vinsten är att novellen trycks som extramaterial i en rysare av Cia Sigesgård.

Vem är Cia Sigesgård? På förlagets sida är hon beskriven så här:

Cia Sigesgård, född 1973, har arbetat med fastigheter sedan år 2000. Hon har en Executive MBA­ examen från Lund och har arbetat med hyresrätter, bostadsrätter samt småhus. Hon driver också företag med egna hyreshus. Cia bor i Skåne med man och tre barn. Inga kelgrisar, inga styvbarn är hennes debutroman.

Så, har du en ryslig rysare i hennes anda på lager kanske det är dags att sända in den till Kalla Kulor för det är de som har en läskig novelltävling på gång.  Kan vara lite svårt att veta om man skriver i Cias anda med tanke på att det är hennes debutroman men det är väl bara att chansa. Själv gillar jag längden, 4.000 är rimligt och hanterbart.

Skriver  inte rysare? Här är fler tips på skrivartävlingar!

Så här läser jag på Kalla Kulors hemsida:

Har du läst boken som av recensenter och läsare – med skräckblandad förtjusning – har beskrivits som ”det äckligaste jag någonsin läst”? 

I Cia Sigesgårds rysare finns det mest obehagliga endast en dörr eller våning bort. Nu är vi nyfikna på dina märkliga grannar. Skriv en kort berättelse i Sigesgård-anda på max 4 000 tecken inklusive mellanslag. Det kan vara helt sant, inte ett dugg sant eller lite sant med ett påslag av fantasi. Vinnaren utses av Cia Sigesgård själv och novellen trycks som extramaterial i pocketutgåvan av Inga kelgrisar, inga styvbarn.

Senast den 19 december vill vi ha ditt bidrag inskickat till kajsa@kallakulor.com


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.