Läsarfesten på Rydebäcks bibliotek

I lördags var jag inbjuden till Läsarfesten på Rydebäcks bibliotek för att tala om skrivande. Vi var tre författare: Sölve Dahlgren, Danjin Malinovic och jag. Tjugofem minuter vardera hade vi till vårt förfogande att tala för en entusiastisk och relativt stor publik, med tanke på att det är ett litet bibliotek. Vi hade också varsitt bokbord.

Det var intressant att höra både Sölve och Danjin berätta också. Danjin berättade om sin bok ”Var är mitt hem” som handlar om hans upplevelser som sexårig illegal flykting i Sverige. Mycket intressant för min del, med tanke på romanen jag just nu skriver om svärfars upplevelser som flyktingbarn i Sverige.

Sölve talade om sina böcker om Innebandypiraterna och om hur lättlästa och spännande barn- och ungdomsböcker behövs för att få barn att läsa.

Själv talade jag om hur man kan sadla om från siffror till bokstäver i högst mogen ålder.

10

Danjin, Sölve och jag på Rydebäcks bibliotek

Danjin, Sölve och jag på Rydebäcks bibliotek

8 7 6

Läsarfest

Läsarfesten på Rydebäcks bibliotek


Det här inlägget postades i Bibliotek, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Läsarfesten på Rydebäcks bibliotek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.