Hjälp en journalist

Har du hört talas om Hjälp en journalist? Det är en kontaktförmedling av högst intressant slag! Dels för alla som är journalister och dels för alla som inte är journalister.

Bland er som läser min blogg finns minst två kategorier som den kan vara riktigt användbar för. Jag tänker på er som är eller studera för att bli kulturjournalister och på er som är på väg in i författarskapet eller kanske redan är författare och behöver nå ut till allmänheten.

Hos Hjälp en journalist kan man som journalist efterlysa de personer man söker, t.ex. “trettioårig kvinna med kärlekssorg”, “Förlamande talskräck” eller “Tuff och kaxig kvinna som tar för sig” för att nämna några av de senaste efterlysningarna.

Du som vill få lite PR hör av dig när du funnit något som kan passa dig. Kanske kom du över din talskräck för att sedan hålla föredrag om dina romaner? Eller skrev en bok om hur du bar dig åt? Ingen garanti att det finns en matchning förstås men visst är möjligheten intressant? Om du nu har skrivit en sådan bok och den talskräck du kommit över omskrivs i en tidningsartikel som blir läst av många behöver inte ens boken nämnas för att den stund du lagt på denna gratisreklam ska löna sig.

Marie Hagberg, som driver Hjälp en journalist, förmedlar kontakterna. Det finns förstås en premiumversion också där du som VIP medlem betalar för att få efterlysningarna snabbare. Man anmäler sig till bägge på hemsidan. 

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.