En dag att pusta ut

I mitten av april skulle alla ansökningar till höstens universitetsutbildningar vara inne. Det är inte så svårt på antagning.se även om ordningsföljden tog lite tid och fundering. Men sen var det urvalsproverna till de konstnärligt klassade utbildningarna, för min del vid Linné. Där hade man tid på sig till 30/4. Jag trodde det mesta fanns färdigt men när jag läste igenom fann jag att det behövde förbättras och kompletteras. Kvart i 12 på natten skickade jag iväg sista mejlet.

April är också den månad när alla mina kunder ska ha sina årsbokslut och deklarationer klara så dagen efter, 1/5, tog jag tag i den sista kundens verifikationer som precis kommit in och igår fick jag bekräftat att alla deklarationer var inne.

Nu är det en dag att pusta ut. Men bara lite, min lektör är beredd att ta hand om manuset till den bok om andra världskriget som jag nu arbetat på i över tre år. Innan dess ska jag själv gå igenom och redigera, med hjälp av tips från Ann Ljungbergs kurs. Varvat med trädgårdsarbete, för nu är det sommar här i Skåne.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.