Novelltävlingar

Du har väl sett min tipssida? Här listas alla novelltävlingar, poesitävlingar, manustävlingar och annat i denna väg som jag och de underbara författare och läsare som tipsar lyckas nosa upp. Numera hör även arrangörer av tävlingar av sig för att bli tillagda på listan. Jätteroligt att den fått sådant genomslag!

Morgonens första tipstillägg kom från Pär Dunge. Det är en Simusdotter som arrangerar en novelltävling för att samla in bidrag till sin kommande antologi Umbra Mortis.

För att få inspiration till att skriva är det bra att läsa. Varför inte en liten novell? Igår läste jag Björntjänsten av just Pär Dunge. Den finns tillgänglig på Dast Magazine. Precis som Pärs övriga texter har den en tvist på slutet som stannar kvar i tankarna.

Lycka till med både deltagande i novelltävlingar och skrivande i övrigt i sköna september!

Illustrationen har jag knyckt från Skrivarsidans novelltävling 2015, en av de första jag hade glädjen att vinna. Det var en stor inspiration för fortsatt skrivande som jag tacksamt bär med mig.

skrivarsidans novelltävling 2015
skrivarsidans novelltävling 2015
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.