Glad Påsk!

Det värmer att se de första vårblommorna i rabatterna och nu har även tulpaner och hyacinter börjat sticka upp ur krukorna utanför ytterdörren. En sån underbar tid på året! Inne hos oss växer tomatplantorna så det knakar, dags att omplantera igen. I badrumsfönstren har chili och paprika fått sällskap av blomfröer.

Många ser fram emot trädgårdssäsongen. Själv ser jag fram emot min nästa bok. Det är en inspirerande fackbok som jag har haft planer på en tid. Den kommer att ges ut på Whip Media och ämnet är odling. På skärtorsdagen läste jag slutkorrekturet så snart kommer den!

Att så ett frö och se det växa är glädje för mig. Det behöver inte vara så märkvärdigt eller dyrt och det är en av de saker jag vill få fram i boken. Det ska bli roligt att få dela med sig av tips och recept och annat!

Önskar er alla en riktigt solig och glädjefull påsk!

Eva


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.