Gillar

Parallellt med den roman jag skriver sedan ett par år kommer då och då kortare projekt och förgyller skrivartiden. Omväxling förnöjer, som man sa oftare förr men verkar tillämpa oftare.

För min del, nu, är det barnböcker. Ett par av dem är på längre sikt eller rent av vilande just nu, väntar dock på att väckas igen. Ett har bara tagit en kort tupplur, det är ett samarbete med illustratören Kathleen Heslin Carlsson, vars bilder är så fantastiskt fina. Det lilla projektbarnet kommer snart att vakna igen.

Men två av dem pågår för fullt. Det ena är Alfabetsprojektet, det återkommer jag till framöver, det andra är novellsamlingen Gillar. I båda projekten hade nyligen bortgångne Torsten Larsson är bärande roll eftersom de skulle ges ut genom hans förlag Safaro. Men övriga administratörer har sett till att böckerna ändå kommer ut och för Gillar är det Anders Nyman och Whip Media som ser till att ro skutan i land.

Omslag Gillar

Jag kom in i ett sent skede i Gillar och nu har skrivandet av denna novell högsta prioritet. Boken illustreras av Johanna Sandberg, som även gjorde illustrationerna till Med pirrande mage och stapplande steg. Bokens tema är kärlek och den är tänkt för barn 6-9 år. En kärleksnovell för barn är en spännande utmaning!


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gillar

  1. Pingback: De magiska tjugonio - Eva Ulleruds SkrivarlyaEva Ulleruds Skrivarlya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.