Gandalf och Linda Gullberg

Att jag fick kontakt med Sydkatten efter att ha skrivit ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt” var tack vare Bonnies uppfödare, Linda Gullberg med katteriet S*Elegant Angel’s. Det ledde sedan till att de bjöd in till kattmässan förra helgen. Så utan Linda hade det varken funnits bok eller mässdeltagande!

Därför var det extra roligt att ses igen på kattmässan. Linda hade fullt upp som funktionär men tog sig ändå tid att presentera mig och Bonnieboken för dem som kom för att hälsa på henne. Tack goa Linda!!! Mittemot vår monter stod en bur med en helvit siames i. Ja, inte helvit egentligen men han är crememaskad och det blir ungefär samma sak. Catharina tyckte hon kände igen honom och mycket riktigt: det var Linda och Johans kisse Gandalf. Vi var lite impade för Gandalf har agrofobi, torgskräck, men det är okej bara han slipper vara ute eller sitta i ett fönster. Strongt att klara alla dessa katter och människor tyckte vi!

Gandalf blev bästa senior både på lördagen och söndagen och han nominerades till Best in Show av kastrater kategori 4 (det är siameser, orientaler etc). Dessutom blev han Grand International Premier under denna utställningen.

Men det är ju Gandalf!

Men det är ju Gandalf!

Gandalf på väg till panelen

Gandalf på väg till panelen

Linda, Johan och Gandalf Gullberg

Linda, Johan och Gandalf Gullberg


Det här inlägget postades i Bokmässor, Ditt och Datt på Måfå och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.