Framtiden enligt DagensPS

Läser i DagensPS, en nättidning som jag av något oklart skäl får på jobbet tillsammans med annan mail. Artikeln gäller bl.a. journalistik och samarbete med reklam. Den gäller framtiden ”Ett skifte är på gång som väntas bli en stor trend under 2014”. Den mening som fastnar hos mig är:

”En effekt av digitaliseringen är att alla gränser löses upp. Det är som att lägga ner allt omkring oss i ett lösningsmedel. Vi ser globala digitala valutor utan riksbanker, hur varor och tjänster smälter samman samt hur text, ljud, bild och rörlig bild blir till ett enda medium”

Jag tar den med mig i mitt huvud. Den ekonomiska biten är stor men lätt. Det jag funderar över är texten, skrivandet, bortom läsplattor och film. Vad man som författare i så fall producerar. Vad som, enligt författaren eller i min fantasi, skall vara det nya 2014.

Detta inlägg ingår i #blogg100


Det här inlägget postades i #blogg100, Ditt och Datt på Måfå och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.