Ambassadören och Sjöfåglarna

Idag ska vi presentera varsin författare eller bok på LUFS. Någon samtida, svensk som vi tycker att klasskamraterna skulle läsa och – antar jag – som de inte redan läst. Både samtida och svensk omöjliggjorde favoriten Agatha. Dessutom gissar jag att de flesta hört talas om henne och om de velat har de redan läst. Nej, jag fick tänka till. Men inte så länge, för jag kom ganska snabbt på två böcker, två författare, som jag verkligen vill rekommendera. Man fick ju bara välja en men jag tänker skylla på att det är samma genre. Fantasy. För välja, det kan jag inte göra.

Det får bli både Björn Amby med Ambassadören

Ambassadören

Ambassadören

och Erika Lundqvist med Sjöfåglarna från Bornyr

 

Sjöfåglarna från Bornyr

Sjöfåglarna från Bornyr

Ambassadören och Sjöfåglarna från Bornyr hör till mina favoriter. Ambassadören för sin spänning och de träffande karaktärerna. Sjöfåglarna för det underbara språket och humorn. Björn Amby och Erika Lundqvist är skickliga fantasyförfattare. Detta är deras debutromaner, tänk vad de kommer att prestera i fortsättningen!

Detta är ett inlägg i #blogg100

 


Det här inlägget postades i Romaner, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.