Intressanta föreningar och författargrupper på nätet

Genom skrivande vänner och skrivartävlingar kan man hitta intressanta föreningar och författargrupper på nätet. Jag har blivit medlem i Egenutgivarna, SeriffKapitel 1, Skrivarsidan, NAFS och är även intresserad av NOFF.

NOFF var ett tips jag fick alldeles nyss, på Dana Förlags sida. Jag recenserade en bok förra veckan (Att ge ut en bok, så gjorde jag) och författaren skrev om recensionen och om egenutgivning på sidan. Jag läser den texten och vad hittar jag – om inte ett nytt tips.

Synnerligen lämpligt dessutom. NOFF är en förening för förlag. Och gissa vad jag registrerade in igår? Mer om det kommer …

Kanske kan man inte vara jätteaktiv i alla, hela tiden, men för varje ny kontakt lär jag mig något nytt. Det ena ger det andra. Här finns möjligheter att läsa, publicera, ge/få respons. Mycket intressant.

 

Detta är ett inlägg i #blogg100


Det här inlägget postades i Ett eget företag, Författa och marknadsföra, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.