Fikaboksläpp på Påarps Bibliotek 15 december

Igår kväll var det ett riktigt lyckat fikaboksläpp för ”Över en fika” på Påarps Bibliotek!

Boksläpp 15 dec 2014

Boksläpp 15 dec 2014

Det lilla biblioteket blev fullsatt när bokälskarna mer eller mindre vällde in klockan sex. Fika fanns uppdukat, Godbiten bjöd på kakor, och alla böcker jag hittills deltagit i fanns till försäljning. Givetvis inklusive ”Över en fika”. Två böcker som är på väg, Bakom Masken och Inspiration, kunde besökarna förhandsbeställa.

Petra Dessmark, som kommer att de ut ”Bubbelvatten och krockande myror”, hade rest från Lund för att delta, jätteroligt att träffa sin kommande förläggare för en av mina berättelser hör till dem som finns i hennes bok.

Det var speciellt roligt att se hur några blivande författare på detta sätt kunde få kontakt med Petra. Någon av dem hade sett mig och böckerna första gången när Bokutgivarsällskapet Seriff ställde ut på Väla, fantastiskt vilka tillfälligheter som skapar möjligheter!

Författarkollegan Lars Hansare med fru kom också på besök, så roligt att ses i verkligheten!

Och alla dessa underbara bokälskare! Lena, som hjälpt mig läsa korrektur. Sven, som alltid frågar efter nya böcker och läser om de som finns medan han väntar. Och alla ni andra som kom för att lyssna och fika tillsammans, vilken fin stämning ni skapade.

Många böcker såldes och några förhandsbeställdes. Speciellt roligt var att så många Bonnie-böcker såldes. Hela försäljningssumman skickades igår vidare till Kattkommando Syd för att hjälpa katter i nöd.

Tack alla som kom och tack alla som tänkte på mig och höll tummarna för ett lyckat Fikaboksläpp!

ps: Missade du fikaboksläppet så finns böckerna att köpa här och här

 


Det här inlägget postades i Bibliotek, Bokmässor, Författa och marknadsföra, KKS (Kattkommando Syd), Noveller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.