Böckerna kommer!

Böckerna kommer varje dag nu. Underbar känsla. Inte minst detta att man får glädja sig flera gånger åt varje bok: man får besked att ens berättelse kommer med, får förlagsavtal, korrektur, datum, ordna boksläpp och till slut: stå där med den riktiga boken i sin hand!

Nya böcker och gamla

Nya böcker och gamla

Det blir ju faktiskt som om varje bok kommer ut i vart fall tre gånger. Med sex böcker blir det 18 gånger. Undra på att det känns som om de är hundratals!

Idag var jag hos Whip Media och hämtade ”Bakom masken” och när jag kom hem låg ”#Poesimotrasism” i brevlådan. I morgon kommer förhoppningsvis ”Inspiration”. ”Som en tjej” lär komma under veckan, ”Över en fika” har jag fått tidigare.

Nu är det förberedelser för vår release i morgon kväll på Helsingborgs Stadsbiliotek av ”Bakom masken”. Det ska bli roligt! Känns lite lättare eftersom vi är många. Jag kommer att ta med de andra böckerna också till försäljning. Hoppas det blir chans till högläsning, älskar sånt …

Är du i Helsingborg i morgon 18/12 runt kl 16-19 så titta in på Stadsbiblioteket, då blir många författare och en förläggare glada!

 


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.