En månad i lyssnarnas öron

Exakt en månad sen min feelgood- och pusseldeckare ”Gamla synder” med deckartanten Lillemor kom ut som ljudbok på Storytel. Lyckas denna färgstarka och levnadsglada dam väcka läsarnas intresse så väntar ytterligare två böcker i kulissen så både Lillemor* och jag håller förstås tummarna.

Gamla Synder Den långsinte dräparen
Gamla Synder: den långsinte dräparen

Så här beskriver förlaget henne: Mysdeckarserien om Lillemor Stenlund är perfekt för dig som söker den där härliga blandningen av spänning och charm. Du får följa med den karismatiska damen Lillemor och hennes man Torsten på sina resor fyllda av spänning.

Den lilla engelska staden Edenbridge framstår som en lugn och idyllisk plats, som gjord för att Lillemor och Torsten ska unna sig god mat, goda drycker och härliga upplevelser.

Plötsligt inträffar ett mord som väcker den sömniga staden till liv och gamla synder kommer upp i dagen. Vilka är det nakna paret på fotot? Vem tassar på vinden om natten? Och är det verkligen bara ett mord som begåtts?Istället för en lugn höstsemester väntar nu nya äventyr.

Detta är en deckare med hög mys- och feelgood-faktor och Lillemor visar sig vara en sann problemlösare i bästa Miss Marple-anda.

* Ja, hon är fiktiv. Eller nästan. Men jag tror att alla ni som skriver upplevt hur en karaktär nästintill kan komma till liv. Det är en underbar del av skrivandet. Och av läsandet.

Lillemor dök upp för ett antal år sedan och hur hon kom till ska jag berätta framöver.


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.