Över en höstfika

Vissa dagar denna sommar påminner väldigt starkt om höst. En helt OK årstid i och för sig. Min favorit rent av eftersom det är den årstid när mina födelsedagspresenter alltid uppenbarat sig och jag älskar paket.

Därför tar jag nu med er en sväng till hösten. Lugn, vi ska tillbaka till sommaren strax igen.

En av de böcker jag har glädjen att få medverka i i höst heter passande nog ”Över en höstfika”. Det är egentligen Lillemor Stenlund, min deckardam, som gör ett gästspel där. Hon har samlat några vänner och tar med dem – och er – på ”Fikamorden”. Boksläpp blir det förstås, traditionella Fikasläpp, och åtminstone ett av dem blir denna gång tillsammans med Anneli Stålberg som bor nära och bra. Boken ges ut av Ariton Förlag.

Omslaget är nyligen släppt och jag tycker det är riktigt läckert:

Över en höstfika

Det känns lustfyllt att vara med i novellantologier. Man skriver bara en eller ett par noveller och det blir ändå en hel bok. Tre sådana släpps i höst. Men grovarbetet är att skriva hela boken själv och det jobbet ska påbörjas nu, med Dubbelfars bok.

Då kan man behöva att de små heliumbubblor, champagnebubblor, som novellsamlingarna är samtidigt skimrar iväg och håller självförtroendet uppe.


Det här inlägget postades i Noveller och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Över en höstfika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.