Whip Medias omslagsutmaningen

Har du redan skrivit ditt verk och själv givit ut det? Är inte helt nöjd med omslaget? Då kan Whip Medias omslagsutmaning vara något för dig! Att Whip Media är duktiga på omslag har vi sett på novellsamlingen ”Bakom Masken” och snart även på ”Steam Punk Sagor”. Det ska bli spännande att se vad de skapar denna gång!

Bakom masken

Så här står det på Whip Medias hemsida:

Anmäl dig till Omslagsutmaningen 2015

omslagsutmaningenNu kan egenutgivare anmäla sig till Omslagsutmaningen 2015.

Whip Media kommer under augusti göra re-design av tre redan utgivna bokomslag, i ett försök att påvisa vilken skillnad det kan bli med ett genomarbetat omslag.

Detta är första gången som Whip Media arrangerar Omslagsutmaningen, men vi hoppas att det ska bli ett återkommande evenemang.

Av de bidrag vi får in kommer tre omslag att väljas ut och få en re-design. Därefter kommer bägge versionerna av respektive omslag att läggas ut för kommentarer på Whip Medias Facebooksida under september månad.

Re-designen görs helt utan påverkan av bokens författare.

Omslagen tas fram utan kostnad för författaren, men kan om så önskas köpas loss för att användas till kommande omtryck av boken. Intäkterna av detta går oavkortat till BRIS. Väljer författaren att köpa loss omslagsdesignen ska det tydligt framgå i kolofonen att designen utförts av Whip Media i samband med Omslagsutmaningen 2015 och att man därigenom bidragit till att stödja BRIS.

Samtliga utvalda bidrag kommer även att presenteras på hemsidan tillsammans med en intervju med författaren.

Vill du få ditt omslag omgjort?

Skicka en mejl till info@whipmedia.se, där du bifogar omslagsarket (framsida, rygg och baksida) som PDF eller jpg, samt en kort beskrivning om vad boken handlar om. Ange ”Omslagsutmaningen 2015” i ämnesraden.

Vi måste ha ditt bidrag innan den 5 augusti.

Lycka till!


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.