Det som inte syns på ytan

Ariton förlag planerar en antologi om det om inte syns på ytan.  Alla bär vi nog på något, litet eller stort, och vissa kan vara väl värda att skriva om. Kanske kan det både hjälpa den som berättar och den som läser. För att väljas ut till antologin ska man inte primärt skicka in en novell utan en ansökningstext 1-3 sidor om sig själv och varför man vill medverka. Här är det nämligen inte fråga om fiction utan att verkligen beskriva vad man själv bär inom sig. Intressant tema.

Så här skriver Petra Ariton i inbjudan:

När du möter någon på kryckor med gipsat ben vet du utan att personen behöver säga någonting att det finns saker som för denne kan vara utmanande. Många människor bär på sjukdomar, sorg, tankar och känslor som inte syns på ytan. Saker som gör att vardagen kan bli utmanande i relation till andra. När det som inte syns på ytan skapar förvirring, missförstånd, ilska, rädsla eller frustration för att det saknas kunskap eller förståelse.I denna antologi vill jag lyfta personliga berättelser om att leva med sådant som inte syns på ytan. Det ska vara din egen berättelse om din sjukdom, sorg eller annat. Alternativt din berättelse om din upplevelse om en nära anhörigs eller nära väns sjukdom, sorg eller annat. Du ska vara okej med att skriva under med ditt namn och synas på bild i boken samt i marknadsföring.

Vänligen skicka din ansökan till e-post info@ariton.se senast 15 oktober 2017 kl 23.59 för att vara med i uttagningen. Du ansöker genom att skriva 1-3 sidor om dig själv, vad som inte syns på ytan hos dig och vad som tilltalar dig med att medverka i denna antologi.

Ariton Förlag ger ut böcker inom personlig utveckling. Vi brinner för berörande berättelser om att överkomma hinder som vi sprider genom böcker, artiklar i våra fyra webbtidningar, webbradio och webb-tv.

Petra Ariton
Förlagschef
info@ariton.se

 


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.