Den nya romanen om Lillemor

Sommarens alla  novelltävlingar och andra skrivartävlingar börjar gå mot sitt slut. Ännu finns tid kvar för den som vill skicka men själv har jag bara en kvar att sända in till. Den ligger färdigskriven, om det finns tid ska den få sällskap av ett ytterligare alster.

Men för min del är det nu deckaren som jag skriver under LUFS-utbildningen som står överst på att-göra-listan. Om mindre än två veckor ska den vara inlämnad till Therese för 1/9 börjar höstterminen. Jag skriver så tangentbordet ryker men måste samtidigt se till att ligga före med arbetet så det går att vara tjänstledig i september och november.

Jag märker att sommarens skrivande varit bra även för romanen. Det har gjort att jag fått upp hastigheten eller, rättare sagt, det har eliminerat risken för skrivkramp.


Det här inlägget postades i Romaner, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.