Crafty Älmhult konsthantverksmässa

Jag hoppas vi ses på Crafty Älmhult konsthantverksmässa den 29-30 august (fredag-lördag)! Det är en internationell konsthantverksmässa med deltagare från flera länder.

Där kommer vi att visa upp och sälja Catharinas konsthantverk. De skapas under namnet Lilja Hazard. Och vill du titta i förväg så finns de på nätet, hos Etsy.

Lilja Hazard brandman

Lilja Hazard brandman

Allt är handgjort, oftast bara i ett enda exemplar. De pyttesmå världarna har blivit mycket populära i USA. Man kan ha dem som prydnad eller som halsband. Kupan på bilden är bara ett par centimeter hög, tänk då hur små solrosorna är!

Min favorit är en fågelbur, där en liten man (Göran) sitter och gungar på fågelgungan. Det finns väldigt många olika, med djur, människor, växter. Vill man ha ett mord så finns det också.

Lilja Hazard små världar

Lilja Hazard små världar

Tanden då? Jo, det finns handgjorda tandsmycken av lera också. Halsband, armband, ringar.

Kan du inte komma till Älmhult så går det förstås att beställa. Då kan man också skräddarsy, det kostar inget extra (allt görs ju ändå för hand). Jag har till exempel ett halsband med en liten baby på en strand. Det är Catharina, på Öland, för många år sen.

Dessutom kommer det att finnas kort och annat med Catharinas illustrationer.

vykort fågel, illustration av Catharina Ullerud

vykort fågel, illustration av Catharina Ullerud

Hjärtligt välkommen till Crafty Älmhult konsthantverksmässa!


Det här inlägget postades i Bokmässor, Kultur: konst, teater, film och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Crafty Älmhult konsthantverksmässa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.