Bonnie på bokturné

Nu har jag skickat iväg Bonnie på bokturné. Det är inte katten utan boken ”Vitt och kallt, sa Bonnie Katt” som startar på stationen i Ängelholm och hoppas på få lift, bli läst och inlagd på internet. Torsten Larsson, IT konsult och författare, har skapat FB sidan Bokturné och här skall vi författare gerillamarknadsföra är den intelligenta tanken.

Kanske kan Bä, bä få bli avsläppt på tåget mot Stockholm av någon av vännerna som kommer i helgen? Den har hashtag #bäbäsvartafår

Bokturné

Bokturné

Böckerna är utrustade med information om att de själva är ute och reser. Så här står det i Bonnieboken:

Du håller en mycket speciell bok i din hand. Den är nämligen ute och reser på alldeles egen hand. Ta gärna hem den om du vill. När du har läst den så ber jag dig att lägga ut den igen så att någon annan kan hitta den.

En sak till: Jag vill be dig att fotografera boken, lägga upp bilden på Facebook och ange var du hittade den. Vill du då också vara vänlig att använda två hashtaggar så att bokens resa blir sökbar?

Projektets tagg är: #bokturne

Bokens tagg är: #bonnieturne

Resan startade 2013-07-25

Så nu är det bara att hoppas att Bonnie får komma ut i världen och att hon blir inlagd på FB med sina taggar! Det roliga är att man på detta sätta kan söka även på #bokturne och se om någon av de andra författarnas böcker dykt upp. Nu håller jag tummarna för alla böckerna som ska ut och resa!


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.