Bokförsäljning på kattutställning

Jag har varit på kattutställning hela helgen för att marknadsföra och sälja min barnbok eftersom huvudpersonen, Bonnie, är en katt. Det har varit två riktigt bra dagar fulla med upplevelser, nya vänner och ny lärdom så jag är mycket glad att jag deltog. Det var inte någon stor försäljningssuccé men lite såldes också, böcker, vykort och annat med motiv från ”Vitt och Kallt sa Bonnie Katt” och även illustrationer av Catharina.

Ylva Stockelberg, Bodil Vinke och jag

Ylva Stockelberg, Bodil Vinke och jag

Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt

Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt

vykort fågel, illustration av Catharina Ullerud

vykort fågel, illustration av Catharina Ullerud

Vi var tre författare, som inte tidigare kände varandra, som tillfrågats av Sydkatten om vi ville delta på mässan. Bodil Vinke, som är textilkonstnär och skrivit boken ”Katten Egon och Årets Månader”. Ylva Stockenberg, som är ekonomi och managementkonsult och skrivit ett flertal böcker om kattskötsel mm.  Och så jag då, ekonom med förflutet som konsult inom ekonomi och ledningssystem samt författare. Vi hade två mycket trevliga dagar tillsammans och kunde utbyta erfarenheter. Jag återkommer med inlägg om både Bodil och Ylva för dessa underbara damer ryms inte i ett enda litet blogginlägg!

Jag stod i mitten av vårt långa monterbord, totalt hade vi ca 4 m.

Jag stod i mitten av vårt långa monterbord, totalt hade vi ca 4 m.

Ingrid och Kurt från Fauna kom och handlade

Ingrid och Kurt från Fauna kom och handlade

Så här ser det ut på en kattmässa

Så här ser det ut på en kattmässa

Det blev inte så väldigt många möten med de 600 katterna som omgav oss på mässan men några träffade jag i alla fall. Om detta överlåter jag åt katterna att blogga på sin sida. Utöver två väldigt speciella killar som kommer i inlägg på denna sida!

På väg hem med alla prylar

På väg hem med alla prylar

 

Kattutställningen i Malmö 2013

Kattutställningen i Malmö 2013


Det här inlägget postades i Blogg, Bokmässor, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.