Bachelor of Arts

Så kom den då, äntligen, min examen. Filosofie Kandidatexamen i Litterärt Skapande. Eller, på engelska, Bachelor of Arts, mayor: Creative Writing. Stort tack alla handledare och kursare som hjälpt och stöttat!

fil-kand-i-litterart-skapande

Är jag stolt? Gissa!

Är jag klar? Verkligen inte! För varje arbetsuppgift, varje dag, varje poäng har jag insett hur mycket mer det finns att lära.

Nästa steg: magister. Första året i Lund är klart och nu går jag två samtidiga kurser vid Linnéuniversitetet i kreativt skrivande. Till våren är jag förhoppningsvis halvvägs och då är det en konstnärlig magisterexamen jag strävar mot.

Men examina är väl inte allt, det viktiga är väl att skriva? Javisst! Och det är just det dessa kurser hjälper mig med. Två berättelser är på väg i år, en för varje kurs. Den ena är Lauritz berättelse, den andra en fantasy.

Nån mer som är intresserad av att dyka i detta underbara lärolandskap? Lunds Universitets Författarskola har både kandidat och magisterkurser att erbjuda och likaså Linnéuniversitetet. Bor du för långt borta? Linné har kurser på distans!

Och efter magistern då? Linnéuniversitetet har fått tillstånd att starta en masterutbildning också …

Detta är de underbaraste och roligaste utbildningar jag någonsin gått. Vill du också satsa på en ”Bachelor of Arts” önskar jag hjärtligt lycka till!

 


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bachelor of Arts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.