Årets adventskalender

Julkalendern

Nu har Torsten Larsson öppnat upp sidan där vi ska skriva årets adventskalender! Vi som ska skriva och illustrera och se till att det blir bra på alla de sätt är:

Torsten Larsson, Petra Dessmark, Anna Helgesson, Christina Granbom, Björn Flinberg, Sofhia Wirström, Miranda Brandin, Rebecca Buse Landmér, Mikhael Mikalides, Teresia Rasmussen, Katrin Naralex, Jennifer Andersson och Eva Ullerud.

Extra roligt i år är att om det blir någon vinst av årets adventskalender kommer den att tillfalla BRIS, en förening som gör mycket för barn just kring jul.

Ramarna runt handlingen är uppdragna, karaktärerna är framtagna. Nu återstår bara för oss att börja skriva. Känns just nu lite läskigt innan man kommit igång men jag minns hur roligt det var förra året så det ska säkert gå bra.

Så här skriver Torsten i sin välkomsthälsning till alla er läsare

4 november och i skåne har vi fortfarande meterologisk sommar. Men det hindrar inte oss att tänka på julen och årets julkalender på FB. Vi är ett annat gäng i år. Fler författare och flera illustratörer.
Vår historia håller på att skrivas. Våra huvudpersoner är färdiga. Det blir fantastiskt.
Om allt  går som vi vill kommer årets historia att ges ut som bok nästa år och vinsten tillfaller BRIS. …Alla vi som är med ställer upp gratis och för att det är så kul.
Jag vill smygstarta med att presentera våra fyra huvudpersoner under november så att ni lär känna dem. Är ni med på det?
Bjud ni in alla ni kan tänka er vilja läsa. Det är en något annorlunda historia och våra fyra flickor fattar ett beslut som kommer att beröra många.
Med en alldeles för tidig julhälsning
Torsten

Det här inlägget postades i Hjälpa andra, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.